Er zit vaak wel wat verschil in de stappen die je moet doorlopen om een bepaalde resource toe te voegen. In deze tutorial zullen we als voorbeeld de resource TakeHostage gaan toevoegen.
Lees altijd de installatie instructies van de resource die je toevoegt goed door!

Benodigdheden:
TakeHostage resource

Maak een map aan op je bureaublad genaamd: resources
Download bovenstaand bestand.
Sleep het gedownloade bestand in de resources map op je bureaublad.

Pak het bestand uit via windows verkenner of een uitpak tool zoals WinRAR.

Open de map die je net hebt uitgepakt.

Het bestand dat we net gedownload hebben bevat meerdere resources. Wij gaan alleen TakeHostage toevoegen. Soms bevat een github project meerdere resources en en soms maar 1. Dit is per resource die je download verschillend!

Maak verbinding via FTP om je bestanden te beheren.

Sleep de TakeHostage map naar de resource map van je server in het FTP venster

Open via FTP de server.cfg van je server.

Voeg in je server.cfg boven # allow client mods such as Lamda Menu? het volgende toe:
start TakeHostage

Sla het bestande server.cfg op en vergeet dit niet in Filezilla te bevestigen!

Start je Fivem server.

Als je geen errors in je console krijgt is je resource succesvol toegevoegd.

Tips
Soms kan het zijn dat je een .SQL bestand moet importeren. Dit bestand staat meestal in de map van je resource en wordt vaak ook benoemd in de installatie instructies van de betreffende resource.
Het kan soms zijn dat je voor je een resource kunt toevoegen, eerst een andere resource moet toevoegen. Dit staat meestal in de installatie instructies van de resource beschreven. Als je dit niet doet krijg je een foutmelding.