Als je tijdens je bestelling hebt gekozen voor de DDoS protection optie, dan kun extra firewall regels toepassen op het IP adres van je VPS.

Ga naar het controle paneel
Onder Ipv4 configuratie heb je een lijst me je IPv4 addressen. Als jouw IP beschikt over een firewall dan staat er achter het IP een knop met Firewall. Druk hier op.

Er opent zich nu een nieuw scherm met als titel: IP Firewall. Om de Firewall aan te zetten druk je op Enable Firewall.

Scroll door naar Add firewall rule en vul hier de benodigde velden in om een firewall rule aan te maken

Druk op save

De firewall regel word nu aangemaakt. Dit kan een aantal minuten duren. Je regel komt vervolgens tussen de Firewall Rules te staan.