We leveren de FiveM installatie op met onze eigen licentiecode. Omdat dit een algemene licentiecode is raden we altijd even aan deze te veranderen!

Ga naar https://keymaster.fivem.net en log in (het kan zijn dat je een nieuw account moet aanmaken).

Eenmaal ingelogd druk je op register.

Vul de label (naam), IP adres van je server in. Vul bij Server type VPS in en druk op Generate.

Kopieer de key

Log in op je VPS.

Open de map: server-data op het bureaublad van je VPS en open server.cfg

Zoek naar sv_licenseKey en vervang de waarde door je nieuwe key.

Start je FiveM server op.

Zodra er staat: Server license key authentication succeeded. Welcome! Is het gelukt!