Voor je je FiveM server kunt opstarten moet je een licentiecode aanmaken. In deze tutorial leggen we uit hoe.

Ga naar https://keymaster.fivem.net en log in (het kan zijn dat je een nieuw account moet aanmaken).

Eenmaal ingelogd druk je op register.

Vul bij label de naam van je server in, bij IP address het IP van je server in en bij Server type Home hosted in. Druk daarna op Generate.

Kopieer de key

Log in op het FiveM paneel
In het serveroverzicht klik je op de naam van je server.

Aan de linkerkant druk je op Configuration en dan Startup parameters

In het vakje FiveM license vul je jouw licentiecode in. Sla het vervolgens op.

Start vervolgens je FiveM server.

Zodra er in de console staat: Server license key authentication succeeded. Welcome! Is het gelukt!