Heb je een Linux VPS? Volg dan deze handleiding

Ga als eerst naar je control paneel toe.
In je controlpaneel vind je het IPv4 adres van je VPS server

Open op je computer "extern bureaublad" of "remote desktop"
Vul bij het veld "Computer:" het IPv4 adres in en druk op enter

Er wordt nu gevraagd naar een gebruikersnaam en wachtwoord. De gebruikersnaam is altijd "Administrator" en het wachtwoord vind je in de opleveringsmail die je van ons hebt ontvangen.

Er komt meestal nu een waarschuwing in beeld met een verificatie probleem. Deze kunt u negeren en gewoon op "Ja" drukken en het vinkje met "Mij niet meer vragen voor verbindingen met deze computer" aanklikken.

Je hebt nu verbinding gemaakt met de VPS en kunt gaan beginnen!