Heb je een Windows VPS? Volg dan deze handleiding

Ga als eerst naar je control paneel toe
In je controlpaneel vind je het IPv4 adres van je VPS server

Download "PUTTY" (32-bit of 64-bit) om verbinding te maken via SSH

Open Putty en vul het IPv4 adres van je VPS in bij het veld: "Host Name" De "Port" is standaard: 22
Druk op enter

De eerste keer dat je verbinding maakt, krijg je een beveiligingsmelding. Je hoeft hier alleen maar op "Ja" te drukken

We gaan nu inloggen

Vul achter "Login as:" in: "root" (kleine letters)
Druk vervolgens op enter
Vul het wachtwoord in dat je van ons hebt ontvangen in de opleverings mail

Je bent nu ingelogd en je kunt gaan beginnen aan je avontuur!