Bij ons zit 1 back-up standaard inbegrepen. Je backup blijft bewaard tot je deze verwijderd. Zodra deze verwijderd is kun je weer een nieuwe back-up maken. Je kunt tijdens het maken van de back-up gewoon gebruik blijven maken van je VPS

Ga naar het controle paneel
Klik op de titel Back-up


Klik op Create new backup


Je back-up wordt nu aangemaakt. Dit kan afhankelijk van de grote van de virtuele schijf een half uur duren.
Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !