In deze tutorial leggen we je uit hoe je in kunt loggen op het Fivem Game paneel
Het beheren van je FiveM server kan even wennen zijn. Wij hebben namelijk een eigen paneel waarin jij je server kunt beheren.

Om in te loggen op het paneel surf je naar https://game.finalhosting.nl

Je zult nu op deze pagina uitkomen:

Na het betalen van je bestelling heb je een email ontvangen. Hier staat het gebruikernaam en wachtwoord van jouw FiveM panel account. Gebruik deze om in te loggen.

Je komt nu op het serveroverzicht uit.

Het kan zijn dat je server nog bezig is met installeren. Dit zal ongeveer 5 minuten duren.