Je bestanden beheren via FTP is de snelste manier om veel en grote aanpassingen te maken zoals het uploaden van een nieuwe resource.

Om gebruik te maken van FTP heb je een FTP client nodig. Wij raden het gebruik van Filezilla aan. Filezilla kun je hier downloaden.

Log in op het FiveM paneel
In het serveroverzicht klik je op de naam van je server.

Druk op Configuration en vervolgens op STFP Settings

Je ziet nu je SFTP instellingen op de pagina

Open filezilla.
Kopieer het Connection Address en plak deze in het Host: veld in Filezilla.

Doe het zelfde voor de gebruikersnaam. Het wachtwoord is hetzelfde wachtwoord al waar je mee inlogt op het paneel.
Druk op Snelverbinden

Als je geen fouten hebt gemaakt zal je nu aan de rechterkant al je bestanden en mappen zien. Met de rechter muisknop kun je het bestand of map bewerken. Bestanden uploaden doe je makkelijk door deze naar de juiste map toe te slepen.