Het importeren van een .SQL bestand is vrij eenvoudig. In deze tutorial laten we zien hoe dit moet.

Waarschijnlijk moet je USE essentialmode; veranderen naar USE jedatabasenaam; in het SQL bestand.

Maak een MySQL database aan als je dit nog niet gedaan hebt.
Ga naar https://phpmyadmin.finalhosting.nl en log in met je database gegevens.

Klik aan de linkerkant op de naam van je database.

Druk op importeren

Selecteer het .SQL bestand dat je wilt importeren.

Klik onderaan de pagina op starten

Het .SQL bestand gaat zich nu importeren. Mocht je een foutmelding krijgen dan is er iets mis met de Query's in je SQL bestand.